📦 Gratis verzending in Nederland en Belgie 📦

Retourbeleid

Wil je je jouw product aan ons retourneren? Dan kan binnen 14 dagen!

Stappenplan:

  1. Meld je retour aan via onze klantenservice
  2. Verpak je product(en) goed en stevig
  3. Vul dit formulier in en stuur deze samen met het pakketje naar ons

Ons retouradres is:

Speelgoedmania
Hoogoorddreef 85 
1101 BB Amsterdam 

RETOURNEREN:

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

BELANGRIJK: 

Opgelet: Bepaalde producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Het gaat om verzegelde artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Denk bijvoorbeeld aan panty’s, bankhoezen, hondenspeeltjes, sporthorloges, ondergoed, enzovoort (opsomming is niet limitatief).

Elkedagkoopjes.nl is niet aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik of de behandeling van de goederen die verder gaan dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking ervan vast te stellen. In dat geval kan Speelgoedmania.nl de terugbetaling van de aankoopprijs weigeren of slechts een gedeelte daarvan terugbetalen naargelang de waardevermindering van het product.
Zonder retourformulier kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

DEFECT:

Als je product defect is of niet goed werkt, stuur ons via info@speelgoedmania.nl een foto of een korte video van de schade en wij sturen je gratis een vervangend artikel. Je hoeft het beschadigd artikel niet naar ons terug te sturen. 

SSL CERTIFIED WEBSHOP
GRATIS VERZENDING
24/7 KLANTENSERVICE
GEMAKKELIJK RETOURNEREN